Loket: Mladíci pod vlivem alkoholu tropili výtržnosti

Dva mladíci ve věku 18 a 21 let měli tropit výtržnosti v Lokti v polovině ledna. Mladší z nich nejprve poškodil ozdobný litinový koš, kdy kopy zlomil držáky koše a ten upadl ze stojanu na zem. Tímto způsobil poškozené organizaci škodu ve výši kolem 6 500 Kč.

dezinfekce

Druhý mladík opakovaně kopl a poté vytrhl okap u domu a uprostřed ulice vytáhl kanálovou mříž a odhodil jí stranou. Společně pokračovali dále v ničení cizího majetku. Nejprve poškodili plastovou popelnici a poté prokopli dvířka u tzv. pomníčku uzávěru přívodu plynu. Celkem tak jejich jednáním byla způsobena škoda téměř 10 tisíc korun.

Kolem čtvrté hodiny ranní prováděli loketští policisté na náměstí kontrolní činnost a zpozorovali dva mladíky, kteří dělali nepořádek. Hlídka se k nim rozjela a chtěla je zkontrolovat. Po příjezdu policejní hlídky na místo, začali mladíci z místa odcházet, a když policisté vystoupili z vozidla, dali se mladíci na útěk. Policisté je však dostihli a ti se s nimi vrátili zpět na místo, kde dělali nepořádek. Oba se k výtržnostem přiznali. Jelikož jevili oba značné známky podnapilosti a hrozilo, že budou v jednání pokračovat, policisté je zajistili a převezli do Sokolova na Protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

Nyní jim policisté na Obvodním oddělení v Lokti sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Mladší z nich si od policistů navíc vyslechl i sdělení podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

nprap. Kateřina Krejčí

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy