Loket: Ceny za soutěž Regionální potravina jsou rozdány

Dalších 9 vynikajících pochoutek z Karlovarského kraje získalo značku Regionální potravina. Ceny v krajském kole soutěže se předávaly v Lokti. Do letošního ročníku se přihlásilo 18 výrobců.

dezinfekce

“Mám velkou radost, že se i v našem kraji najdou výrobci kvalitních potravin. Měl jsem možnost je ochutnat a mohu je opravdu doporučit všem,” uvedl krajský radní Jan Bureš.

Následující 4 roky bude moci toto označení právem nosit:
pikantní klobása z Karlovarských uzenin, vepřovka od Romana Krčmy, Triangl - čerstvý sýr s pažitkou z minimlékárny Statku ZEOS z Boru, kefír z Farmy rodiny Sýkorů z Velké Hleďsebe, makovec paní Evy Veselé z Otročína, Karlovarský věneček z Cukrárny ONDRA, Kynšperský zajíc 12 medový ležák z Kynšperského pivovaru, Žlutické sušené višně od firmy Regent plus a Bio med květový od Ing. Dušana Michálka z Kyselky.

Soutěž pořádá Ministerstvo zemědělství ČR.


Zdroj: facebookové stránky Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 07.10.2019 16:00




0 +
 

Hlavní zprávy