Líčení do práce: Jak se nalíčit krásně a rychle?

Každá žena chce vypadat nádherně doma, na procházce a v práci. Často ráno spěcháme, rychle vypijeme šálek kávy, oblekneme se a zůstane nám pouze několik minut, abychom se nalíčily. Dnes jsme pro vás připravili pár tipů, které pomohou vytvořit krásný make-up během několika minut.

dezinfekce

Budete potřebovat takové přípravky: korektor, tónovací krém, tvářenka, řasenka, gel na obočí, rtěnka nebo lesk na rty.

Efekt sametové pleti snadno vytvoříte pomocí BB krému. Je to univerzální pleťový krém, který zakryje nedokonalosti a bude o pleť pečovat. Díky své textuře BB krém poskytne jemné až střední krytí. Na rozdíl od make-upu pleť nevysušuje, má lehčí texturu a poskytuje pleti jemnou péči. Pleť příjemně osvěží, vyhladí, rozzáří, poskytne ochranu proti slunci a na obličeji bude vypadat přirozeně bez efektu masky. Stačí nanést krém na obličej a rozetřít ho do ztracena.

Korektor je prostředek, který pomůže zakryt nedokonalosti, tmavé kruhy pod očima, známky únavy a sjednotit barevný tón pleti. Pouze několik vteřin a pleť vypadá svěžejší. Naneste potřebné množství prostředku na pleť (pod oči, na bradu, kolem nosu a na zarudnutí) a jemně ho vklepejte prsty nebo použijte malou houbičku.

Krémová tvářenka je prostředek, který by určitě neměl chybět v kosmetické taštičce každé ženy. Tváři dodává zdravý nádech, podtrhne krásu obličeje a dodá ten pravý šmrnc celkovému vzhledu. S tvářenkou pleť vypadá svěže, odpočinutě a mladistvě. Krémovou tvářenku naneste pomocí prstů na jablíčka tváří a jemně rozetřete.

Obočí je rám celého obličeje. Je lepší, když vypadá přirozeně. Pro jeho úpravu můžete použít tužku nebo gel na obočí. Obočí pročešte a tužkou domalujte chybějící chloupky nebo aplikujte gel. Prostředek ho zvýrazní, nabarví a zafixuje. Zvýraznit oči pomůže tužka nebo oční linka. Nejprve aplikujte oční stín v neutrální barvě na celé pohyblivé víčko. Tužkou nakreslete linku podél linie řas. Poté štětcem ji lehce rozmažte. Na závěr naneste řasenku po celé délce řas od kořínků až ke konečkům. Řasenka zvětší objem, hustotu řas a prodlouží je. Pro intenzivnější efekt naneste dvě vrstvy řasenky. Nezapomeňte na rty. Stačí použít pouze lesk na rty. Má lehkou texturu a na rtech ho skoro ani necítíte. Obsahuje malé částečky, které odrážejí světlo. Lesk rozzáří úsměv a na rtech vypadá přirozeně. Pokud ovšem nemáte ráda lesk na rty, aplikujte rtěnku, která dotváří celkový vzhled a rtům dodá smyslnost.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 19.08.2020 09:49



0 +
 

Hlavní zprávy