Kyselka: Pod vlivem alkoholu napadla policistu

V pondělí dne 7. ledna 2019 krátce před 22:00 hodinou bylo na policejní tísňovou linku přijato oznámení, že v obci Kyselka v části Radošov poškozuje zřejmě přiopilá žena vstupní dveře do jednoho z tamních domů.

dezinfekce

Na místo byla vyslána policejní hlídka z Obvodního oddělení v Ostrově. Žena byla stále na místě a po chvíli se jim ke spáchání tohoto činu doznala. Poté však měla 25letá žena z Kladna přistoupit k policejnímu vozidlu a několikrát do něj rukou udeřit. Po výzvě policistů, aby svého protiprávního jednání zanechala, tak neučinila. Policistům vulgárně nadávala a jednoho z nich měla dokonce úmyslně kopnout do choulostivých míst. Vzhledem k tomu, že byla žena pod vlivem alkoholu, byla převezena na Protialkoholní záchytnou stanici do Sokolova. Nadýchala 2,20 promile alkoholu. I v průběhu eskorty měla žena vulgárně policistům nadávat a chovat se agresivně, přičemž policistu znovu napadla, tentokrát úderem lokte.

Za uvedené jednání proti ní karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání a obvinili jí ze spáchání přečinu násilí proti úřední osobě. V případě prokázání viny jí tak hrozí až čtyřletý trest odnětí svobody.

nprap. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy