Kynžvart: Policisté pátrají po odcizených elektrokolech

Kriminalisté ve spolupráci s policisty z Obvodního oddělení Mariánské Lázně pátrají po neznámém pachateli či pachatelích, kteří ve čtvrtek 22. října letošního roku mezi 12. až 14. hodinou odcizili dvě elektrokola.

dezinfekce

Ty měl majitel upevněné na nosiči kol svého osobního automobilu značky Mitsubishi, který měl zaparkovaný na odstavném prostoru u rozcestníku Vysoké sedlo, konkrétně nedaleko komunikace č. 212, ve vzdálenosti zhruba čtyř kilometrů od obce Lázně Kynžvart směrem na obec Lazy.

Odcizená elektrokola byla značky Cube Reaction Hybrid Ex, kdy jedno z kol mělo velikost rámu 19¨ a druhé 21¨. Obě elektrokola byla zeleno-oranžové barvy. Obě majitel zakoupil letos v dubnu za částku několika desítek tisíc korun.

V souvislosti s tímto případem se policie obrací na veřejnost, zda někdo v inkriminovanou dobu poblíž místa, kde byla elektrokola odcizena, neprocházel nebo neprojížděl. Svědci, kteří si mohli všimnout osob manipulujících s elektrokoly, či vozidel kola převážející nebo mají informace k možnému následnému prodeji těchto specifických elektrokol, mohou policistům poznatky předávat na kterékoliv policejní služebně či na bezplatné tísňové lince 158.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy