Kynšperk: Florbalový turnaj ovládly chodovské týmy (TV Západ)

Již tradiční, dvoudenní florbalový turnaj se odehrál o uplynulém víkendu v hale TJ Slavoj Kynšperk. Sobota patřila dospělým, v neděli se utkaly týmy žákovské.

dezinfekce

„Dnes jsme tady, můžu říci, slavnostně po desáté. Koná se desátý ročník florbalového turnaje o pohár hejtmanky Karlovarského kraje, který pořádá TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří za účasti a podpory Karlovarského kraje. Turnaj získal docela velkou popularitu. Za což jsme rádi. Vymysleli jsme to, zkusili jsme to a vidíte, už je to desátý ročník. Takže je vidět, že o ten turnaj je zájem, hlavně u dospělých. U dětí to musíme trošku podporovat. Nicméně hlavně kvůli dětem ten turnaj děláme. Turnaj je plně obsazen. Na sobotu máme osm družstev a na neděli pět družstev mládežnických,“ uvedl starosta Kynšperka Tomáš Svoboda.

Kromě Karlovarského kraje, který akci každoročně podporuje, se na akci finančně podílelo město Kynšperk a místní pivovar.

„První místo a první cena je soudek piva pro dospělé. Samozřejmě pro děti máme připravené nějaké florbalové míčky, lákavé sladkosti, prostě ceny, apod. Jsou připravené i poháry. Hlavně pro ty mladé máme připraveny poháry za všechny místa, aby prostě i ten, kdo skončí poslední, si ten pohár odvezl,“ dodal Svoboda.

Sobotní turnajový den rozdělil osm týmů do dvou skupin. Z nich poté vzešla čtveřice finálových účastníků. Na čtvrtém místě nakonec skončil tým Chebáci 2017. Třetí příčku obsadili Lamy Cheb. Jako druzí zůstali těsně pod vrcholem MD Level, který ovládl tým TJ Plamen Chodov. 

Nedělní utkání přinesly také zajímavé boje. Z nich nakonec vyšli na pátém místě FLC Wolker Sokolov. Čtvrtou pozici zaujali FKDD Sokolov. Pomyslný bronz brala Husovka. Na druhé místo se probojovalo družstvo GRP a vítězi se stali opět hráči z TJ Plamen Chodov.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy