Kraslice: Trojice napadla procházejícího muže

V polovině června letošního roku měla dvojice mužů ve věku třiadvaceti a čtyřiačtyřiceti let těsně po půlnoci poblíž náměstí v Kraslicích oslovit procházejícího čtyřiačtyřicetiletého místního muže. Po krátké konverzaci mezi nimi mělo dojít k slovní rozepři. Do té se měl zapojit také kolem procházející jednatřicetiletý cizinec, který dvojici mužů ve věku třiadvaceti a čtyřiačtyřiceti let znal.

dezinfekce

Po chvíli měla trojice mužů fyzicky napadnout čtyřiačtyřicetiletého místního muže. Po několika úderech pěstí do oblasti hlavy měl čtyřiačtyřicetiletý muž upadnout na zem. Trojice mužů ovšem měla i přesto ve svém útoku dále pokračovat. Ležícímu muže měli několikrát kopnout do různých částí těla. Následně měla trojice z místa odejít.

Zraněný muž byl po tomto útoku hospitalizován v nemocnici a byla mu vystavena několikatýdenní pracovní neschopnost.

Policisté po trojici okamžitě pátrali a během několika hodin muže zadrželi. Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání a muže ve věku 31 a 44 let obvinili ze spáchání zločinu těžkého ublížení na zdraví.

Třiadvacetiletý muž byl obviněn ze spáchání přečinu ublížení na zdraví. Kromě toho byli navíc všichni tři obviněni ze spáchání přečinu výtržnictví.

V případě prokázání viny hrozí mužům ve věku 31 a 44 let trest odnětí svobody až na deset let. Třiadvacetiletému muži hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na tři roky.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 13.10.2020 13:30




0 +
 

Hlavní zprávy