Krajková, Karlovy Vary: Dvě dopraní nehody. Policie hledá svědky

1) Dopravní nehoda v Krajkové. Policisté ze sokolovského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala v pátek 24. září letošního roku kolem 12:15 hodin na silnici III. třídy v Krajkové na Sokolovsku. K dopravní nehodě mělo dojít tak, že po pozemní komunikaci ve směru od Oloví na Krajkovou mělo jet nákladní vozidlo, které řídil dosud nezjištěný řidič.

dezinfekce

Ten zřejmě pro projetí pravotočivé zatáčky následně nejel při pravém okraji vozovky a tím ohrozil protijedoucího třiatřicetiletého řidiče nákladního automobilu značky Iveco. Ten měl ve snaze, aby zabránil střetu, sjet ze silnice a po tomto manévru narazit vozidlem do stromu. Dosud nezjištěný řidič nákladního vozidla z místa odjel, aniž by splnil povinnosti účastníka po dopravní nehodě.

Třiatřicetiletý řidič nákladního automobilu se po dopravní nehodě podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

2) Dopravní nehoda v Karlových Varech.
Po svědcích dopravní nehody, která se stala v neděli 26. září letošního roku krátce před osmou hodinnou ranní v ulici Západní v Karlových Varech, konkrétně v prostoru stánkového prodeje, pátrají také policisté z karlovarského dopravního inspektorátu. K dopravní nehodě mělo dojít tak, že čtyřiadvacetiletý řidič vozidla značky Renault, měl po zásobování odjíždět z prostoru stánkového prodeje, a zřejmě se plně nevěnoval řízení a u stánku s občerstvením najel přední částí vozidla na pravou nohu sedmašedesátileté chodkyně. Ta byla následně se svým zraněním převezena do nemocnice, kde byla hospitalizována.

Čtyřiadvacetiletý řidič i sedmašedesátiletá chodkyně se po dopravní nehodě podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem.

Policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Informace k těmto dopravním nehodám, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 05.10.2021 13:30




0 +
 

Hlavní zprávy