Kraj vyhlašuje veřejnou sbírku na pomoc těžce postiženému chlapci

Narození Honzíka Šnajdra provázely velké komplikace. Po protahovaném indukovaném porodu nejevil známky života a byl dvakrát oživován. Následkem těžké hypoxie má postižený mozek a velké problémy s pohybem.

dezinfekce

I když se dnes již devítiletému chlapci zdraví nevrátí, rodiče se snaží dělat maximum proto, aby měl co nejhodnotnější a spokojený život. Schází jim ovšem peníze na potřebnou léčbu, a proto se obrátili na Karlovarský kraj s prosbou o pomoc.

„Honzíkovi nejvíce pomáhají opakované intenzivní rehabilitace v Adeli Medical Center v Piešťanech, které jsou ovšem velmi drahé. Rozhodli jsme se proto s kolegy ve vedení kraje, že pro chlapce vyhlásíme veřejnou sbírku a pokusíme se mu ulehčit jeho nelehkou cestu životem. Věříme, že se do sbírky zapojí co nejvíce lidí a že mu již brzy  budeme moci dopřát nákladnou leč vysoce účinnou léčbu. Všem, kteří se rozhodnou přispět, předem moc děkuji,“ uvedla hejtmanka Karlovarského kraje Jana Mračková Vildumetzová.

Zájemci, kteří chtějí Honzíkovi pomoci, mohou finanční prostředky vložit do zapečetěné sběrací pokladničky umístěné v recepci budovy A Krajského úřadu Karlovarského kraje, Závodní 353/88 Karlovy Vary. Pokladničky budou k dispozici rovněž na akcích pořádaných Karlovarským krajem. Přispět lze také na speciální bankovní účet, jehož číslo je 123-479000247/0100. 


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy