Kouzelné prázdninové okamžiky nemusí vyblednout

Všichni máme nějaké hezké vzpomínky. Ať už z výletu, oslavy narozenin, dovolené. Prožíváme je často a nezřídka se stává, že postupem času začnou blednout. Aby se vám přesně tohle nestalo, můžete vašim vzpomínkám vdechnout věčnost. A to díky tomu, že si uděláte pár snímků krásné krajiny s milovanými lidmi, ale i domácími mazlíčky. Koho, co a kdy chcete fotit, záleží jen na vás.

dezinfekce

Fotokniha z prázdnin vás může zahřát jako letní sluneční paprsky a vyčarovat široký úsměv na tváři. Ať už máte v plánu dovolenou v zahraničí nebo pouze výlety po blízkém okolí, nezapomínejte fotit. Díky tomu budete mít z čeho vybírat, až se pustíte do výroby fotoknihy či fotokalendáře. Můžete si to připravit i jako překvapení a nikomu svůj plán neprozrazovat. Získáte tak možnost sami vyrobit dárek.

I během jediného výletu lze nastřádat zajímavé množství fotografií, natož, když je budete střádat celé prázdniny. Z většího množství fotek se lépe vybírá. Případně můžete překvapit i více lidí. Každá fotokniha či fotokalendář pak může obsahovat jiné fotografie. Jedná se o úžasný dárek, kterým zaručeně vykouzlíte obdarovaným úsměv na tváři. Také to je dárek, který vždy a každého potěší bez ohledu na věk a pohlaví. Ať jej darujete mamince, sestřenici nebo kamarádovi.

Jak na výrobu fotoknihy?

Najdete si stránky, kde je možné vytvářet fotoknihu online. Nahrajete tam vámi vybrané fotografie a zvolíte možnost, zda budete pokračovat v dalších úkonech sami a prakticky jdete krok za krokem podle návodu nebo vyberete možnost online asistenta, který vám s řadou věcí pomůže.

U fotoknihy si můžete vybrat vazbu, šablonu i velikost, u fotokalendáře záleží, zda chcete stolní nebo na pověšení. Výrobu zvládne i začátečník, který nemá zatím žádnou zkušenost. Pokud začínáte a máte obavu, zvolte jednoduše možnost online asistenta. Nic tím nepokazíte.

Zdroj obrázku: Andrew Angelov / Shutterstock.com

Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy