Karlovy Vary: Zvrhlíkovi ze Západní hrozí až 10 let

Na konci června v brzkých ranních hodinách šla po ulici Západní v Karlových Varech 17letá dívka, kterou začal pronásledovat neznámý muž. Dívka začala volat o pomoc a běžela zpátky směrem do centra

dezinfekce

Muž měl dívku doběhnout a zatlačit do výklenku domovního vchodu. Aby nemohla dál volat o pomoc, měl jí přitlačit ruku na ústa. I přes její aktivní odpor jí roztrhl spodní prádlo, přičemž ztratil rovnováhu. Dívka se snažila z místa utéct, ale muž jí měl chytit a odtáhnout za roh domu. Dívka se mu bránila, na to si muž rozepl kalhoty a měl se nad ní uspokojit. Poté z místa utekl. Na místě dívku nalezli její přátelé, kteří společně s ní zavolali na policii.

Karlovarským kriminalistům se podařilo 31letého muže vypátrat a zadržet. Zahájili s ním trestní stíhání jako obviněného ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění. Poté podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby, který akceptoval. Během dnešního dne bude soudce rozhodovat, zda obviněného muže pošle do vazební věznice.

V případě prokázání viny mu tak hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až deset let.

nprap. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy