Karlovy Vary: Zloděj elektrokola byl dopaden

Karlovarští policisté zahájili dne 3. srpna 2021 úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, ke kterému došlo v pozdních nočních hodinách v Karlových Varech – Sedleci v ulici Ke hřišti.

dezinfekce

O tom, že policie pátrá po neznámém muži z videozáznamu, jsme informovali zde.

Díky intenzivní práci se podařilo karlovarským kriminalistům vypátrat devětačtyřicetiletého muže, který měl 3. srpna tohoto roku v Karlových Varech – Sedleci odcizit elektrokolo za téměř 25 tisíc korun. Dle jeho tvrzení si však odcizeného kola dlouho neužil. Během své cesty měl havarovat a elektrické kolo ponechat na místě. Policisté z Obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Kriminalisté i nadále pátrají po odcizeném elektrokole, aby jej mohli vrátit zpět jeho majitelce. Pokud jste si všimli osoby manipulující s elektrokolem na fotografii nebo máte informace k možnému následnému prodeji, kontaktujte policisty na tel. čísle 974 366 626 nebo na bezplatné tísňové lince 158.

nprap. Eva Valtová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy