Karlovy Vary: Zítra začíná Majáles. Vyhrajte lístky!

Už zítra se v areálu letního kina představí Electric Lady a hned po ní MANDRAGE. V rámci doprovodného programu se těšte na Eya y Compania, Tabasker, Her English Blood, Goochelar a mnoho dalších! V naší soutěži vyhrála dvě vstupenky paní Markéta Kordulová z Karlových Varů. Gratulujeme!

dezinfekce

V rámci majálesu se Vám představí i neustále se rozvíjející umělecký trend - busking. Pod tímto celosvětově používaným termínem se skrývá široká škála disciplín pouličního umění, jako jsou hudební a divadelní představení, živé sochy, malování, komická vystoupení a mnoho dalšího. Nejrůznější vystoupení budou k vidění po oba Majálesové dny 13. i 14. července v karlovarských kolonádách a okolí letního kina. Na obrázcích najdete jak mapu stanovišť, tak program. 

A na koho se můžete v ulicích města těšit?
Cesar Circus neni posledním šílencem, který Vás okouzlí svými neuvěřitelnými schopnostmi, humorem a pestrým vystoupením v rámci buskingové zóny karlovarského majálesu. 

Dočkáte se i balkánských rytmů v podání plzeňské kapely Tabasker. O tom, jak moc to dokážou v domácím prostředí rozjet, se přesvědčte sami z krátkého záznamu.

Vystoupí i Italský pouliční umělec, žonglér, provazochodec a mnoho dalšího - Marcos Masetti. Tady žádná brada nevydrží nahoře.

Určitě nepřehlídněte skupinu Eya y compania. Jedinečné umělecky-pohybové představení plné emocí a gymnastických prvků.

Na koncert Dana Bárty můžete vyhrát také lístky. Stačí do komentáře pod článkem na našem facebookovém účtě napsat Sdílím Majáles.

Zítra ve 20 hodin vylosujeme výherce. Tak zkuste štěstí! 

K
do se nechce spoléhat na štěstí, může si koupit vstupenky. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy