Karlovy Vary: Žena napadla své tři děti, jedno zabila

Kriminalisté z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje zahájili trestní stíhání sedmadvacetileté ženy, kterou obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy.

dezinfekce

Obviněná žena měla v sobotu 16. dubna letošního roku kolem 16. hodiny v bytové jednotce v Karlových Varech fyzicky napadnout své dvě nezletilé děti, se kterými v místě bydlela. Jednomu z nezletilých potomků měla způsobit bodnořezná poranění v horní polovině těla, kterým nezletilá dívka na místě bohužel podlehla. Vážná zranění v horní části těla měla způsobit také svému druhému nezletilému dítěti, které bylo se svými zraněními převezeno do nemocnice. Následně bylo letecky transportováno do nemocnice v Praze a v současné době je již mimo ohrožení života. Do nemocnice bylo převezeno také její třetí nezletilé dítě, které se v bytové jednotce v době incidentu taktéž nacházelo. Tomu nebylo způsobeno žádné zranění.

Po přivolání policejní hlídky policisté v bytové jednotce zadrželi sedmadvacetiletou ženu, která byla podezřelá ze spáchání tohoto trestného činu.

Žena se následně podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Taktéž se podrobila orientačnímu testu na přítomnost návykových látek, který vyšel také s negativním výsledkem.

Policejní vrchní komisař dnes podá státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněné do vazby. Obviněná žena si na rozhodnutí soudu počká v policejní cele.

V případě prokázání viny hrozí ženě trest odnětí svobody na patnáct až dvacet let nebo výjimečný trest.

nprap. Jakub Kopřiva



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy