Karlovy Vary: Výtěžek charitativních koncertů je přes 160 tisíc korun

Muzikanti pomáhají - i přes aktuální pandemickou situaci se o víkendu podařilo uskutečnit první on-line koncert z KV ARENY. Páteční a sobotní vystoupení 10 interpretů mělo na kanálech YouTube a Facebook více než 16 tisíc zhlédnutí. Na pódiu se vystřídalo za dva dny téměř 100 účinkujících, kteří byli především z Karlových Varů.

dezinfekce

Ze svých domovů si tak mohli diváci zdarma poslechnout legendární karlovarskou kapelu CODA, pěveckou třídu Štěpánky Steinové, Milana Krajíce a mnoho dalších. Obyvatelé města, ale i přespolní a řada firem přispěla na dobrou věc více než 160 tisíci korun. Z výtěžku budou realizovány charitativní akce v domovech pro seniory, ale také v podobných sociálních zařízeních v Karlových Varech, část prostředků půjde i na handicapované sportovce.

„Jsem velmi ráda, že o livestreamovou akci byl takový zájem, podobný koncert bez diváků jsme připravili vůbec poprvé. Koncert Muzikanti pomáhají byl všem přístupný zcela zdarma, ale zároveň se jednalo o charitativní akci. Vybrala se opravdu vysoká částka, na které se podílelo nejen množství dárců z řad místních firem, ale zejména obyvatelé našeho města. Všichni dárci přispěli na dobrou věc a za to velmi děkuji, mám skutečně velkou radost, že přispělo na tyto bohulibé aktivity tak velké množství lidí. Ráda bych také poděkovala všem účinkujícím za skvělé vystoupení v takto náročných podmínkách, pořadatelům akce a zaměstnancům KV Areny,“ doplnila primátorka města Andrea Pfeffer Ferklová.

Koncerty je stále možné shlédnout v záznamu: https://www.youtube.com/watch?v=A6PQb9F8dLU (pátek), https://www.youtube.com/watch?v=7DMxBCm2qyI (sobota). 

Stále je také ještě možné přispět na transparentní účet 123-3328790257/0100.


Zdroj: Jan Kopál, tiskový mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy