Karlovy Vary: Výstava představuje 20 let kraje (TV Západ)

Na krajském úřadě v Karlových Varech byla vernisáží zahájena putovní výstava s názvem „20 společných let Karlovarského kraje.“ Představuje průřez děním, zajímavé projekty a události za dvě dekády od vzniku tohoto samostatného útvaru. Na vernisáži, které se kromě zástupců kraje zúčastnili i starostové měst a obcí, zazněla hudba v podání skupiny M.K.Collective se zpěvačkou Petrou Brabencovou.

dezinfekce

„Výstava bude putovat po jednotlivých vybraných městech v rámci Karlovarského kraje a ukazuje to, co se nám podařilo za 20 let v Karlovarském kraji vybudovat. Jak se Karlovarský kraj od toho malého dítěte, když se narodil v roce 2000, postavil už na vlastní nohy a kolik věcí se již podařilo, ať je to oblast dopravy, sociálních věcí, zdravotnictví, regionálního rozvoje . Ale i např. lázeňství a dalších věcí, které se za těch 20 let podařilo v Karlovarském kraji nastartovat, udržet a popřípadě to, co našim lidem zpříjemnilo život,“ popsal hejtman Karlovarského kraje Petr Kubis. 

Výstavu bude možné zhlédnout v Chodově, Ostrově, Sokolově, Žluticích, Nejdku, Kraslicích, Kynšperku nad Ohří, Chebu, Aši, Karlových Varech a Mariánských Lázních. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy