Karlovy Vary: Vnikl do bytu a urážel bývalou přítelkyni

Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – město sdělili podezření ze spáchání přečinu porušování domovní svobody sedmadvacetiletému muži z Chodova. Ten měl v první polovině září letošního roku v Karlových Varech vstoupit krátce před 22. hodinou do bytu třicetileté ženy. Ta ho měla několikrát vyzvat, aby z bytu odešel, ale muž na její výzvy nereagoval.

dezinfekce

Následně měl jít do jedné z místností a tam začít vulgárně urážet svou bývalou jednadvacetiletou přítelkyni, která byla v bytě na návštěvě. Po chvíli se jí měl snažit fyzicky napadnout, ale tomu zabránil šestadvacetiletý přítel majitelky bytu, který agresivního muže vyvedl.

O několik dní později měl sedmadvacetiletý muž projet v Karlových Varech osobním automobilem kolem bývalé přítelkyně a její třicetileté kamarádky. Poté, co ženy uviděl, tak měl okamžitě zastavit a běžet za nimi. Ženám se podařilo utéct do panelového domu, ve kterém třicetiletá žena bydlela. Ta následně uzamkla vchodové dveře, do kterých měl začít podezřelý kopat a přitom ženy vulgárně urážet a vyhrožovat jim.

V případě prokázání viny hrozí sedmadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy