Karlovy Vary: V letním kině budou letos minimálně 4 koncerty (TV Západ)

Město Karlovy Vary vyhodnotilo zadávací řízení na výzvu k zajištění „Pořádání kulturních a společenských akcí v areálu Letního kina Karlovy Vary v roce 2017“. Vítězná nabídka zajistí od května do srpna jednou za měsíc lákavý program.

dezinfekce

„Na výzvu města reagovaly dva subjekty. Jeden ovšem nesplnil zadávací podmínky. Za nabízený příspěvek 400 tisíc korun jsme chtěli čtyři kulturní akce. Avšak v různých dnech. Prostě čtyři samostatné koncerty. Jeden zájemce nabídl všechny kulturní akce v jednom dni. Ten, který uspěl, podmínky splnil. Koncerty, které nabízí jsou velmi atraktivní. Právě díky té atraktivitě se pravděpodobně do letního kina podaří dostat dostatečný počet diváků, aby se to tomu pořadateli rentovalo. Když mi přispějeme 400 tisíci korunami, tak pravděpodobně bude bez problémů. Tím vítězem je subjekt Pilsen Live,“ uvedl náměstek primátora Jiří Klsák.

Promítání letního kina tak zůstává omezeno pouze na dobu, kdy ve městě probíhá Mezinárodní filmový festival. Město už podmínku provozu letního kina nepožadovalo.

„My jsme původně sice chtěli. Na tuto první výzvu se nám ale nikdo nepřihlásil. Proto to nemáme takto zasmluvněné. Rozhodně tam bude promítání v rámci filmového festivalu. Požadujeme minimálně tři projekce  během filmového festivalu. Pokud bude samozřejmě možnost, bude nějaký atraktivní program nebo nějaký atraktivní účastník, který se bude moci toho promítání účastnit, tak bude třeba těch projekcí i víc. Čtyři minimálně,“ dodal Klsák.

Vítězná společnost nabídne v květnu koncert lokálních kapel korunovaný skupinou Mandrage. V červnu přijede ostravský bard Jarek Nohavica. Červencový koncert zajistí kromě místních kapel i En Dru a Dan Bárta. Srpen bude ve znamení hiphopu od Prago Unionu a Vladimíra 518.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy