Karlovy Vary: V květnu se bude konat 15. ročník Siberian Husky víkend

15. ročník Siberian Husky víkend se uskuteční 10. -12. 5. 2019 na polním letišti v horách u Karlových Varů.

dezinfekce

Petr Gurega společně se SHK a KSKPS pořádá akci, jenž je určena pro všechny milovníky čtyřnohých kamarádů, kteří si chtějí užít krásné přírody, aktivního odpočinku a skvělé společnosti.

V sobotu 11.5. od 8 hodin proběhne výstava plemene Siberian Husky, kdy od 13 hodin je připravena dogtrekková trať na 10 km, které se mohou účastnit všichni majitelé psů bez rozdílů plemen. Trasa vede z letiště Hory, kolem hradu Loket, směr Svatošské skály a zpět na letiště. Každý účastník bude odměněn.

V neděli 12.5. od 9 hodin proběhnou v místě polního letiště závody psích spřežení na 5 km a také jednotlivců s jedním či více Siberian Husky. V otevřené kategorii je možná účast i závodníků s jinými plemeny, např. canicross či jízda na koloběžce, kole. Všechni jsou vítáni. Od 11 hodin je připraven závod i pro nejmenší, a to běh se psem na krátkou trať. Po oba dva dny je zajištěno občerstvení v klubovně letiště s domácí kuchyní.

Těšit se můžete i na stánek ManMat s potřebami pro psy (postroje, obojky, vodítka atd.), možnost zapůjčení a vyzkoušení, a to i během sobotního dogtreku. Dále zde bude stánek se suvenýry a další zajímavosti.

Přihlášky online - viz zde či na e-mail: gurega@seznam.cz.

"Přijďte se podívat, pokochat a poznat Husky svět, rádi vás uvítáme," uvádí paní Zelenková.


Zdroj: facebookové stránky Siberian Husky Klub Czech Republic


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 24.03.2019 17:00




0 +
 

Hlavní zprávy