Karlovy Vary spouští tento týden první autokino v historii města

Projekce se budou odehrávat v unikátním prostředí místního mezinárodního letiště. Drive-in biograf bude v provozu od 13. do 17. května. Promítat se bude od půl desáté večer.

dezinfekce

Vstupenky v ceně 100 korun na jedno vozidlo budou k dostání pouze v předprodeji na portále www.karlovyvary.cz/karlovarske-autokino-na-letisti. Díky tomu se nestane, že by zájemci dorazili na místo a zjistili, že kapacita je již vyčerpaná.

„Po týdnech plánování, příprav, hledání ideálního místa a čekání na rozvolnění opatření jsem ráda, že můžeme všechny zájemce pozvat do prvního karlovarského autokina a dopřát jim zábavu atraktivní a bezpečnou zároveň. Sestavili jsme pestrý program. Diváci si budou moci vybrat, jestli si z pohodlí vlastního vozu vychutnají komedii, horor nebo jiný žánr, zda si vyberou letošní novinku nebo klasiku natáčenou v Karlových Varech Vrchní, prchni!,“ láká návštěvníky do autokina karlovarská primátorka Andrea Pfeffer Ferklová.

Projekce autokina na karlovarském letišti zajišťuje město ve spolupráci s KV Arenou a jednatelem této městské společnosti Romanem Rokůskem.

„Myšlenka se zrodila při přípravách programu kulturního léta, kterým jsme v KV Areně plánovali. V okamžiku, kdy nevíme, kdy a zda vůbec budeme moci v našem komplexu větší akce pořádat, hledáme různé alternativy. Projekce jsme zvažovali právě u KV Areny, ale desítky stromů a ostrůvky mezi parkovacími místy na parkovišti jsou velkou překážkou. Proto jsem rád, že se se povedla dohoda s provozovatelem karlovarského letiště, které přidá projekcím na atraktivitě.“ uvedl Rokůsek. 

Autokino bude zřízeno na travnaté ploše v areálu letiště, návštěvníky do něj nasměrují navigační prvky. Promítat se bude na nafukovacím plátně. Program projekcí: 

Středa 13. 5. 2020 od 21.30
Teorie Tygra

Čtvrtek 14. 5. 2020 od 21.30
Ženy v běhu

Pátek 15. 5. 2020 od 21.30
Noční můra v Elm Street

Sobota 16. 5. 2020 od 21.30
Mizerové navždy

Neděle 17. 5. 2020 od 21.30
Vrchí, prchni

Návštěvníci autokina si mohou zakoupit na místě z auta i drobné občerstvení.

Postup při vjezdu do autokina:
1/ Nevystupujte z vozidla, obsluze se prokažte platnou vstupenkou (vjezd možný nejdříve od 20:00 hod.).
2/ Obdržíte informaci na jaké frekvenci naladíte zvuk k filmu.
3/ Dostanete informaci o vašem parkovacím místě.
4/ Po zaparkování vypněte motor.
5/ Informace o možnosti zakoupení občerstvení obdržíte na místě při příjezdu.


Zdroj: Jan Kopál, tiskový mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 11.05.2020 14:35




0 +
 

Hlavní zprávy