Karlovy Vary: Primátorka města vyhlašuje výtvarnou soutěž pro děti

Nejkrásnější vánoční ozdoba, takové téma zvolila primátorka města Karlovy Vary Andrea Pfeffer Ferklová pro výtvarnou soutěž pro děti.

dezinfekce

Tvořit mohou ve školkách, školách, v rámci družiny, kroužků nebo doma s rodiči. Motivy ani technika nejsou nijak limitovány. Přihlášená díla budou hodnocena s přihlédnutím k věku autorů, soutěž je vypsána pro tři kategorie – 3 až 5 let, 6 až 10 let a 11 až 14 let. Výtvarné práce bude posuzovat hodnotící komise složená ze zástupců vedení města a přizvaných výtvarníků. Fotografie soutěžních děl budou také zveřejněny na facebookovém profilu magistrátu města, kde bude možné hlasovat. Hodnotící komise pak k výsledkům hlasování přihlédne.

Vyhlášení vítězů proběhne v rámci předvánočního setkání s primátorkou města Andreou Pfeffer Ferklovou, která autorům vítězných děl předá věcné ceny. Oceněny budou tři práce v každé kategorii. Soutěžní výtvory budou následně vystaveny v prostorách Městské knihovny Karlovy Vary.

Uzávěrka soutěže je 5. 12. 2018, díla se odevzdávají osobně nebo poštou Odboru kultury, školství a tělovýchovy Magistrátu města Karlovy Vary. Ke každé práci je nutné připojit vyplněný registrační formulář a souhlas rodičů se zpracováním osobních údajů. Pravidla soutěže a formuláře jsou dostupné ve všech karlovarských mateřských a základních školách, ke stažení jsou také na internetových stánkách magistrátu - zde.


Zdroj: Helena Kyselá, tisková mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy