Karlovy Vary: Poznáváte agresora? Přepadl 59letého muže

Karlovarští kriminalisté pátrají po neznámém muži, který by měl mít na svědomí loupežné přepadení v Karlových Varech. V neděli 25. 8. 2019 v době od 18:40 až 18:50 hodin měl v podchodu ve směru od Chebského mostu k Becherplatzu v ulici T. G. Masaryka nejdříve vulgárně nadávat devětapadesátiletému muži, kterého následně o několik metrů dále fyzicky napadl několika ranami pěstí do obličeje.

dezinfekce

Poté, co napadený muž z místa odcházel, tak ho neznámý pachatel znovu fyzicky napadl. Přitom mu měl odcizit peněženku s finanční hotovostí a také batoh. Při odchodu měl napadenému muži ještě vyhrožovat zabitím.

V souvislosti s tímto případem kriminalisté zajistili kamerové záznamy, na kterých je zachycený podezřelý muž při svém útoku.

Pokud muže na záběrech poznáváte nebo víte, kde by se mohl pohybovat, volejte na linku 158 nebo se dostavte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

  • Před 5 roky

    Nevite co se stalo pan nadaval ze cigani patri do plinu atd tak se nedivim tak dostal pravem

  • Před 5 roky

    Nikdo mu nemel sanci pomoct

  • Před 5 roky

    To je těžké. K. Vary se změnily a ulice jsou plné nejrůznějších existencí. Do Varů stahují lidé, kterých se rádi zbavili na severu Čech, zatímco město nic nedělá proti tzv. "obchodníkům s chudobou". Musíme se připravit na to, že bude ještě hůř, protože pro Magistrát existují pouze lázně a společnost KV City. Vary se stávají městem dvou tváří.

  • Před 5 roky

    Jak mám na tu dálku poznat pachatele by mě vážně moc zajímalo,kčemu kamery když člověk nerozná opici od medvěda

  • Před 5 roky

    A já vím proč.. Jednou jsem zasáhla, když se jeden opilý chlap snažil přimět kamarádky k tanci a byl pak hrubý.. A nakonec to dopadlo tak, že mě začal škrtit a mně už lak nikdo nepomohl.. Byla jsem na to sama.... Pokud je člověk takhle agresivní..Je velice nebezpečné zasahovat do takové akce.. Naopak..Bude to ještě horší.. Zkus si to nejdřív sama a pak mluv ;)

  • Před 5 roky

    Je strašný, kolik lidí projde, kouká a nepomůže. Kdyby šli pánovi pomoct alespoň 3,určitě by pán dopadl líp. Na tom samém místě před několika lety napadli i mého tátu. Taky nikdo nepomohl. Hnusná doba.

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy