Karlovy Vary: Poškozeného udeřil do obličeje a okradl ho

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání sedmadvacetiletého muže z Chodova, kterého obvinili ze spáchání zločinu krádeže a přečinů poškození cizí věci, ublížení na zdraví a výtržnictví.

dezinfekce

Obviněný muž měl v pátek 3. dubna letošního roku ve večerních hodinách v ulici Frimlova v Karlových Varech předjet a zablokovat automobil značky Škoda, který řídil sedmadvacetiletý muž ze Sokolovska. Poté měl obviněný vystoupit ze svého vozidla a jít k sedmadvacetiletému muži. Ten ovšem začal okamžitě z místa odjíždět a na to muž zareagoval tak, že udeřil do střechy jeho automobilu. Následně ho měl začít pronásledovat. Když poškozený zaparkoval před domem v Karlových Varech, tak ho měl obviněný několikrát udeřit pěstí do obličeje, z vozidla mu odcizit palubní kameru a z místa odjet. Tímto svým jednáním mu měl způsobit škodu téměř 11 tisíc korun.

Po několika dnech policisté sedmadvacetiletého muže zadrželi. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na osm let, neboť se krádeže dopustil za vyhlášeného nouzového stavu.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Hrady.cz - letní kulturní festival 2024

Hlavní zprávy

 

Hrady.cz - letní kulturní festival 2024