Karlovy Vary: Policie pátrá po muži z videozáznamu. Vytopil vstupní halu hotelu

Karlovarští kriminalisté pátrají po neznámém muži, který se měl dopustit výtržnosti v karlovarském hotelu.

dezinfekce

Dne 11. srpna 2018 v brzkých ranních hodinách měl poškodit v přízemí hotelu ve vstupní hale secesní dvoukřídlé dveře, u kterých rozbil skleněné výplně a dřevěné příčky mezi těmito výplněmi. Dále ve vstupní hale odmotal požární hadici, pustil vodu z hydrantu a stříkal vodu všude kolem sebe, čímž halu vytopil, neboť vodu po odchodu do vyšších pater hotelu nezastavil. V prvním patře poškodil dřevěný samostatně stojící věšák na oblečení, který rozlomil na dvě části. Následně se měl pokusit vniknout do jednoho z hotelových pokojů, ve kterém byla ubytovaná 70letá cizinka. Po ní požadoval otevření pokoje, a když žena odmítla, začal kopat do dveří a uzamčené dveře vyrazil. Žena mu řekla, že zavolá policii a on z místa odešel. Dle informací měl být výtržník zřejmě pod vlivem návykových látek.

Dle popisu hostů, kterým výtržností narušil spánek, by se mělo jednat o muže přibližně 180 cm vysoké střední postavy, s hnědými vlasy, jenž mluvil ruským jazykem.

Majitel odhadl škodu na částku kolem půl milionu korun, a to nejen na poškození majetku, ale i na ušlém zisku v době oprav.

V případě jakýchkoliv informací k hledanému muži, volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy