Karlovy Vary: Pod vlivem alkoholu napadl ženu

Policisté z Obvodního oddělní Karlovy Vary – Rybáře sdělili podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví třiatřicetiletému muži z Karlových Varů.

dezinfekce

Ten měl během silvestrovských oslav, tedy v pozdních večerních hodinách 31. prosince 2020, mít v bytě v Karlových Varech slovní rozepři s osmadvacetiletou ženou. A po hádce mělo dojít k fyzickému napadení. Podezřelý měl ženu uchopit za ruku a tou jí poté uhodit o kuchyňskou linku. Po konfliktu žena okamžitě přivolala policejní hlídku. Třiatřicetiletý muž sedící na schodech před bytem měl po příjezdu policejní hlídky začít policisty vulgárně urážet. Po několika zákonných výzvách, aby podezřelý svého jednání zanechal, policisté muže zadrželi a převezli na obvodní oddělení k dalším úkonům. Třiatřicetiletý muž se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,14. Z tohoto důvodu byl muž převezen na protialkoholní záchytnou stanici.

Svým útokem měl ženě způsobit zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření s následným vystavením pracovní neschopnosti.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody na tři roky.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 22.05.2021 13:00




0 +
 

Hlavní zprávy