Karlovy Vary: Odcizili briliantový prsten za 1,5 milionu. Policie po nich pátrá

Karlovarští kriminalisté pátrají po muži a ženě cizí národnosti, kteří včera společně vstoupili kolem jedné hodiny odpoledne do prodejny se šperky v Karlových Varech.

dezinfekce

Žena si prohlížela drahé prsteny, které ji jedna z prodavaček ukazovala. Muž využil nepozornosti další prodavačky a z výkladní skříně vyndal zlatý prsten osázený brilianty ve chvíli, kdy prodavačce prstem ukazoval jiný prsten. Poté si jej strčil do kapsy u kalhot. Následně oba z prodejny odešli.

Oba cizinci do prodejny vstoupili téhož dne již podruhé. O 10 minut dříve tedy kolem 12:50 hodin předstíral muž zájem o koupi konkrétního prstenu pro sebe a prodejnu si tak mohli pořádně prohlédnout. O 10 minut později projevil zájem zase o jiné prsteny.

Majitel obchodu v odpoledních hodinách zjistil, že jeden prsten ve vitríně chybí. Škoda na prstenu je předběžně vyčíslena na částku přesahující 1 500 000 Kč.

Hledaný muž je ve věku 35 až 45 let, vysoké silnější postavy, tmavší pleti, nosí upravený plnovous a má prořídlé tmavé vlasy. Na sobě měl světlou košili s dlouhým rukávem, světle hnědé kalhoty, černé společenské boty.

Hledaná žena je ve věku 35 až 45 let, menší střední postavy, má černé delší vlasy a je tmavší pleti. Na sobě měla černé šaty, černé legíny, světlý svetr a černé boty.

V případě, že muže a ženu poznáváte nebo máte jakékoli bližší informace k jejich pohybu a pobytu volejte prosím na linku 158 nebo na telefonní číslo 974 361 060.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy