Karlovy Vary: Obtěžoval mladou ženu. Policie hledá svědky

Karlovarští kriminalisté intenzivně prošetřují případ, ke kterému došlo ve středu dne 29. července 2020 krátce po půl šesté hodině ranní v Karlových Varech.

dezinfekce

Na stezce z Horního vlakového nádraží směrem na Ostrovský most měl dle výpovědi neznámý muž obtěžovat mladou ženu. Využít měl nepozornosti poškozené, neboť měla v uších sluchátka s puštěnou hudbou a neslyšela díky tomu přicházejícího muže. Zezadu k ní měl přistoupit a sáhnout jí pod sukni. Poškozená žena se zalekla, polila ho horkou kávou a poté z místa utekla. Podle zjištěných informací se mělo jednat o muže bílé pleti ve věku mezi 30 - 37 let, přibližně 170 cm vysoké štíhlé postavy. Muž měl hnědé vlasy a modré oči. Na sobě měl mít kraťasy tmavé barvy a modrobílé pruhované tričko.

Kriminalisté žádají případné svědky, kteří se v této lokalitě v době od páté do šesté hodiny ranní dne 29. července 2020 pohybovali či projížděli vozidlem mající autokameru nebo si všimli osoby odpovídající výše uvedenému popisu, aby poskytli informace či případné záznamy z kamer. Kontaktovat můžete přímo kriminalisty na telefonním čísle 607 012 753 nebo volat na bezplatnou tísňovou linku 158. Obrátit se můžete také na jakoukoliv policejní služebnu a pomoct tak kriminalistům k dopadení pachatele.

"Předem děkujeme za Vaší spolupráci při pátrání," uvádí nprap. Eva Valtová.


Zdroj: Policie ČR

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy