Karlovy Vary: Napadl a okradl bývalou přítelkyni

Karlovarští kriminalisté z druhého oddělení obecné kriminality zahájili trestní stíhání místního čtyřiatřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže.

dezinfekce

Té se měl dopustit koncem listopadu tohoto roku ve svém bytě v Karlových Varech. Po předchozí slovní rozepři měl po bývalé pětadvacetileté přítelkyni požadovat finanční hotovost a následně jí fyzicky napadnout. Ženu měl nejprve uhodit a potom jí za vlasy strhnout na zem. Zde jí měl zalehnout tak, aby se nemohla hýbat a následně jí z batohu vzít peníze. Poté, co obviněný muž vstal, šla napadená k oknu a volala o pomoc. Agresor jí měl ale strhnout od okna a navíc udeřit klackem do nohou. Po chvíli na místo přijela policejní hlídka, která muže na místě zadržela a eskortovala na policejní služebnu k provedení dalších procesních úkonů.

Policejní komisař následně podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby. Ten jej akceptoval a soudce Okresního soudu v Karlových Varech ho poslal do vazební věznice.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody na dva roky až deset let.

nprap. Eva Valtová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy