Karlovy Vary: Muže zkopal do bezvědomí

Těžkého ublížení na zdraví se dopustil v dubnu 45letý muž z Karlových Varů. Ten měl v polovině dubna v odpoledních hodinách na ulici Západní v místě bydliště fyzicky napadnout po slovní rozepři 49letého muže.

dezinfekce

Toho měl nejprve udeřit pěstí do obličeje, čímž poškozený upadl na zem a i zde v útoku pokračoval. Opakovaně muže kopal do hlavy, až úplně ztratil vědomí. Poté útoku zanechal a z místa utekl pryč. Poškozenému způsobil zranění, které si vyžádalo několika týdenní pracovní léčení a i v současné době je omezen v obvyklém způsobu života.

Kriminalisté po prověřování celé události zahájili trestní stíhání 45letého muže, kterého obvinili ze spáchání zločinu těžké ublížení na zdraví v jednočinném souběhu s přečinem výtržnictví a také přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí.

Obviněný muž začátkem dubna nenastoupil bez závažného důvodu výkon trestu odnětí svobody, který mu byl uložen rozsudkem Okresního soudu v Karlových Varech. Do výkonu trestu odnětí svobody byl policisty převezen následující den po útoku.

V případě prokázání viny mu tak hrozí trest odnětí svobody na tři roky až deset let.

nprap. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy