Karlovy Vary: Muže pobodala jeho přítelkyně. On tvrdil, že ho napadl neznámý pachatel

KARLOVARSKO – Zasahující policisté na místě zjistili jiný motiv. 

dezinfekce

Ve středu dne 5. dubna 2017 bylo v brzkých ranních hodinách přijato na tísňovou linku oznámení o pobodaném 33letém muži. Na ubytovnu, kde se pobodaný muž nacházel, ihned vyjela hlídka z Obvodního oddělení Karlovy Vary - město společně s kriminalisty, kterým zraněný muž tvrdil, že ho napadl nožem neznámý pachatel na ulici Jaltská v Karlových Varech. Zraněný muž byl převezen do nemocnice k lékařskému ošetření s následnou hospitalizací.

Zasahující policisté však v bytě nalezli několik krvavých stop a poté i nůž. Na místě zadrželi přítelkyni pobodaného muže, kterou převezli k výslechu na policejní služebnu, kde se kriminalistům k činu doznala. Po vzájemné hádce měla vzít do ruky kuchyňský nůž, kterým svého přítele bodla do zad.

Kriminalisté z druhého oddělení obecné kriminality v Karlových Varech s 22letou ženou zahájili trestní stíhání a obvinili jí ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. V případě prokázání viny jí tak hrozí trest odnětí svobody na tři léta až deset let.

nprap. Zuzana Týřová
6. 4. 2017

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy