Karlovy Vary: Mohutný výbuch zřejmě způsobila zábavní pyrotechnika

Karlovarští kriminalisté pátrají po několika osobách neznámé totožnosti, které se měly v sobotu 3. července letošního roku přibližně v 23:45 hodin pohybovat v okolí ulic Krymská, Charkovská a Západní v Karlových Varech. Skupinka osob, které měly na hlavě kapuci, se měly pohybovat také poblíž ubytovny v Charkovské ulici v Karlových Varech.

dezinfekce

Právě v tomto místě mělo v uvedený čas dojít k výbuchu. Na místo okamžitě vyjelo několik policejních hlídek, které po příjezdu místo zajistily. Přivolán byl také policejní pyrotechnik. Dle prvotních šetření mohutný výbuch zřejmě způsobila zábavní pyrotechnika. Při této události naštěstí nedošlo k žádnému zranění ani škodě na majetku. 

Kriminalisté, kteří se případem intenzivně zabývají, ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu obecného ohrožení.

Karlovarští kriminalisté žádají případné svědky této události, kteří se v inkriminovanou dobu nacházeli v okolí ulic Krymská, Charkovská a Západní, a všimli si skupinky osob s kapucí na hlavě, aby kontaktovali bezplatnou telefonní linku 158. Také žádají řidiče osobních automobilů, kteří místem zrovna projížděli, všimli si pohybu uvedených osob či mají ve vozidle kameru, aby se taktéž obrátili na uvedenou tísňovou linku policie. 

Jakékoliv informace lze poskytnout také policistům na kterémkoliv obvodním oddělení policie v Karlovarském kraji.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy