Karlovy Vary: Město podpoří jižní Moravu charitativním koncertem

Charitativní koncert Karlovarského symfonického orchestru se uskuteční 14. července od 18:00 hodin ve Velkém sále hotelu Thermal. Každý návštěvník akce tak přímou cestou pomůže oblastem zasaženým živelnou katastrofou.

dezinfekce

"S vedením města jsme se rozhodli uskutečnit koncert na pomoc lidem zasaženým katastrofou na jihovýchodní Moravě. Věřím, že se nám povede vybrat co nejvíce finančních prostředků, 100% výtěžek z koncertu pak poputuje do zasažených oblastí. Hotel Thermal nám pro uskutečnění akce poskytne své prostory zdarma. Děkuji také ředitelce našeho orchestru Michaele Káčerkové za její ochotu a rychlé se zapojení," uvedla primátorka města Andrea Pfeffer Ferklová (ANO).

Kompletní informace ke koncertu budou v příštím týdnu uvedeny na webových stránkách města, symfonického orchestru a hotelu Thermal.

"Soucítím se všemi, které zasáhla čtvrteční živelná pohroma. Celou situaci sleduji, je to skutečně něco strašného. Od ranních hodin nám volají obyvatelé našeho města, jak se mohou třeba zapojit a pomoci. Spojila jsem se s pobočkou Českého červeného kříže v Karlových Varech a v tuto chvíli nemají občané určitě nosit žádné věci. V pondělí je karlovarská pobočka bude informovat prostřednictvím svého Facebooku a webových stránek. Uvažovali jsme také o závozu balené pitné vody prostřednictvím našich městských hasičů, ale z toho v tuto chvíli sešlo," dodává primátorka.

"Obyvatelé města však mohou již nyní přispívat na účet Diecézní charity Brno, přispět mohou občané odesláním libovolné částky na 4211325188/6800 s variabilním symbolem 2002," dodala.


Zdroj: Magistrát města Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy