Karlovy Vary: Kotlíkové žádosti byly vyřízeny za 37 minut

Celkem 37 minut trval ranní příjem žádostí o kotlíkové dotace! Dnes v 7 hodin ráno začal krajský úřad přijímat žádosti o dotace na výměnu kotlů, lidé přišli podat 83 žádostí. Mnozí z nich čekali na zahájení příjmu už přes víkend.

dezinfekce

Kraj jim k tomu poskytl zázemí krajského úřadu včetně sociálního zařízení, zásobníků pitné vody nebo možnosti sledovat televizi. Vše proběhlo bez problémů a lidé byli s přístupem úřadu spokojeni.

Podávání žádostí nekončí, v přízemí úřadu bude ještě během dnešního i zítřejšího dne otevřena speciální podatelna, v dalších dnech mohou lidé žádosti nosit do běžné podatelny, a to až do 14. července 2017.

Hejtmanka Jana Vildumetzová v rozhovoru se žadateli řekla, že další vlnu kotlíkových dotací vyhlásí Karlovarský kraj na přelomu srpna a září, žádosti už se však nebudou podávat fyzicky, ale výhradně v elektronické podobě. Kraj bude spolupracovat se starosty a informovat veřejnost tak, aby s podáním žádosti neměli problém ani starší občané nebo ti, kteří nemají přístup k internetu.

zdroj: Karlovarský kraj

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 05.06.2017 10:00




0 +
 

Hlavní zprávy