Karlovy Vary: Dívce měl vyhrožovat shozením z mostu

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání teprve jednadvacetiletého mladíka z Karlových Varů, kterého obvinili ze spáchání přečinů omezování osobní svobody a nebezpečného vyhrožování.

dezinfekce

Mladík měl ve čtvrtek 4. srpna letošního roku v nočních hodinách urážet v jednom z karlovarských barů návštěvníky zařízení. Jeho vulgární chování nakonec ukončila bezpečnostní agentura baru, která ho společně s jeho kamarády vyvedla ze zařízení ven.

Po třetí hodně ranní měl jednadvacetiletý mladík potkat na Chebském mostu v Karlových Varech skupinku lidí, se kterou měl před několika hodinami slovní spor v baru. Osoby měl mladík nejdříve vulgárně urážet a následně měl oběma rukama chytit sedmnáctiletou dívku, zvednout jí do výšky a přehnout přes zábradlí mostu, které se nachází ve výšce zhruba deseti metrů od hladiny řeky. Dívku měl držet tak, že byla horní polovinou těla za zábradlím a přitom jí měl nadávat a vyhrožovat. Po chvíli měl svého jednání zanechat a dívku postavit na zem. V případném dalším počínání zabránil jednadvacetiletému mladíkovi jeho kamarád, který měl na místo přiběhnout a odtáhnout ho.

Při tomto incidentu naštěstí nedošlo k žádnému zranění.

V případě prokázání viny hrozí jednadvacetiletému mladíkovi trest odnětí svobody až na tři roky.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy