Karlovy Vary: Chtěl ušetřit za likvidaci odpadu. Odhalen byl díky kamerám

O problémech s odpadem se město Karlovy Vary zmiňuje pravidelně. Mnozí občané se bohužel ke svému okolí chovají bezohledně a odpadem hyzdí nejen město, ale navíc ještě zvyšují náklady na jeho likvidaci, které ve výsledku zaplatí všichni.

dezinfekce

Samostatnou kapitolou jsou pak někteří podnikatelé, kteří porušují zákony a snižují si vlastní náklady na úkor města. 

Dnes (13. 1. 2020) krátce po půlnoci si strážníci na operačním středisku prostřednictvím Městského kamerového dohlížecího systému posvítili na vietnamského provozovatele nočního podniku v Jaltské ulici. Majitel se svým zaměstnancem nejprve naložili několik igelitových pytlů do vozidla, aby je po chvíli vyložili před ubytovnou v Charkovské ulici. Jejich počínání však městská policie již kamerami monitorovala a vyslaná hlídka práci dokončila. Strážníci zpracovali úřední záznam a věc postoupili k projednání na magistrát města. Podnikateli nyní hrozí pokuta ve výši několika stovek tisíc korun.

Nebýt všímavosti strážníka na operačním středisku, podnikatel by unikl svému trestu a občané Tuhnic by ráno komentovali chování lidí z ubytovny, kteří v tom tentokrát byli nevinně. 


Zdroj: Městská policie Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 14.01.2020 10:00




0 +
 

Hlavní zprávy