Karlovy Vary budou žít o víkendu triatlonem

Nejlepší triatlonisté planety opět míří do Karlových Varů. Už o tomto víkendu se v nádherných kulisách lázeňského centra uskuteční závod ITU Světového poháru. Nabitá startovní listina a jedna z nejtěžších tratí vůbec slibuje mimořádně atraktivní podívanou. Na své si také přijdou rodiny s dětmi, amatérští či handicapovaní sportovci. Akce se koná za podpory Karlovarského kraje.

dezinfekce

Závodní program odstartuje už v pátek 23. srpna odpoledne, kdy se ve volnočasovém areálu Rolava uskuteční závody Českého poháru žáků. V sobotu dopoledne na ně naváže závod pro děti a rodiče GEIS BABY DUATHLON. Odpoledne bude patřit amatérským a handicapovaným triatlonistům, kteří poměří síly v otevřeném závodě PSG AGE Groups a paratriathlonu. Závod si může vyzkoušet opravdu každý, pro zvládnutí tras nejsou žádné časové limity. Zejména finiš na Divadelním náměstí pak slibuje skvělý zážitek. Na stejném místě si všichni užijí koncert skupiny Hamleti, jejímiž členy jsou herci a moderátoři Dalibor Gondík, Aleš Háma a Jakub Wehrenberg.

V neděli program vyvrcholí závodem Světového poháru, kdy se na start postaví největší hvězdy českého a světového triatlonu. Do Karlových Varů mají opět namířeno bratři Igor a Dmitrij Polyanští, přičemž druhý jmenovaný bude obhajovat vítězství z minulého roku. V kategorii žen je největší favoritkou obhájkyně loňského prvenství Vendula Frintová. Fandové, kteří se do západočeských lázní nedostanou, nemusí zoufat. Závod bude možné sledovat také na televizní stanici ČT Sport.

O konání této akce jsme vás již informovali zde.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
23.08.2019 13:00




0 +
 

Hlavní zprávy