Karlovy Vary: Blokové čištění města začne po Velikonocích

V Karlových Varech začne blokové čištění města v úterý 6. dubna. Forma úklidu bude reflektovat aktuální epidemickou situaci. Rozsah prací a odtahy vozidel bránících úklidu tedy budou přizpůsobeny opatřením, která budou v danou chvíli platit.

dezinfekce

Harmonogram prací je nastaven v obdobném režimu jako v předchozích letech. Čistit se budou komunikace, parkoviště a další zpevněné plochy, v lázeňském území a obchodně správním centru bude opět prováděno noční mytí. Technika i pracovníci ručního úklidu se postupně zaměří na všechny městské čtvrtě. Součástí očisty budou i odtahy autovraků odstavených na komunikacích a veřejných prostranstvích.

Na termín úklidu budou s předstihem upozorňovat dopravní značky, plán úklidu na celé první pololetí je vyvěšen na webových stránkách Magistrátu města Karlovy Vary. V první den blokového čištění, v úterý 6. dubna, vyjede technika do ulic v centru města. Očistou projdou Svahová, část Moskevské a Krále Jiřího, ulice Dr. Janatky, Dr. Engla, Bělehradská, Jaltská, nám. M. Horákové.

Začátky denních blokových čištění jsou stanoveny na 8. hodinu, noční mytí komunikací bude prováděno od 20 hodin. Vozidla bránící provádění blokových čištění budou odtažena na parkoviště odtahové služby (Západní 63).


Zdroj: Helena Kyselá, tisková mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 27.03.2021 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy