Karlovy Vary: 14. ročník Senior akademie je tu!

Po velmi úspěšných 13 ročnících otevírá Statutární město Karlovy Vary ve spolupráci s městskou policií již 14. ročník Senior akademie.

dezinfekce

Jedná se o rozsáhlý vzdělávací cyklus, který je svou strukturou vyučovacích předmětů orientován na seniora jako možnou oběť protiprávního nebo nemravného jednání, tedy na získávání informací, znalostí a dovedností, které jsou důležité pro bezpečný život ve společnosti. Intenzivní studijní program trvá od října 2023 do května následujícího roku. V průběhu studijních měsíců absolvují posluchači cyklus odborných přednášek a poznávacích exkurzí. V nabídce jsou i volitelné kurzy pro praktický nácvik některých specifických znalostí a dovedností. Celý vzdělávací program je dotovaný Statutárním městem Karlovy Vary a Městskou policií Karlovy Vary a pro všechny uchazeče je zdarma.

Přihlášky do 14. ročníku jsou volně ke stažení na internetových stránkách Městské policie Karlovy Vary, nebo si je můžete vyzvednout přímo na služebně městské policie u dozorčí služby ve vestibulu, ul. Moskevská 34, Karlovy Vary.

Vyplněné přihlášky je nutné zaslat e-mailem na h.danielova@mmkv.cz, nebo zanést opět na služebnu Městské policie Karlovy Vary a to v termínu do 13. 9. 2023.

Podrobnější informace obdržíte na telefonním čísle tel: 353 153 937.

Zdroj: Magistrát města Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy