Karlovarský kraj: Dnes zemřela Mgr. Daniela Seifertová

S velkou lítostí přijalo vedení Karlovarského kraje zprávu o tom, že dnes, v pondělí 4. listopadu 2019, po těžké nemoci zemřela náměstkyně hejtmanky Karlovarského kraje pro oblast kultury a památkové péče Mgr. Daniela Seifertová.

dezinfekce

Do poslední chvíle, pokud jí to zdravotní stav umožnil, vykonávala svou funkci, ve spolupráci s příspěvkovými organizacemi v oblasti kultury i se všemi aktéry společenské a kulturní sféry pomáhala rozvíjet kulturní dění a zlepšovat situaci v oblasti správy památek v regionu. Díky ní Karlovarský kraj nabídl v uplynulém období celou řadu velkých akcí pro veřejnost, které se týkaly například oslav 100. výročí vzniku samostatné Československé republiky, dále to byly Dny lidové architektury, výstava Má vlast cestami proměn. V neposlední řadě se podílela také na realizaci programů připomínajících 30. výročí takzvané sametové revoluce.

Krajský úřad Karlovarského kraje v těchto dnech vyvěsí před budovou A v Karlových Varech Dvorech, Závodní 353/88, černou vlajku a zřídil pietní místo ve vestibulu budovy A, kam mohou přijít lidé vyjádřit soustrast pozůstalým a úctu zesnulé.


Zdroj: facebookové stránky Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy