Karlovarský kraj se prezentoval v Rusku

Během jediného měsíce se destinační agentura pro Karlovarský kraj účastnila hned tří různých akcí v Rusku, v jejichž rámci prezentovala nejen tradiční lázeňskou péči, která je v našem regionu na velmi vysoké úrovni, ale také další atraktivity a možnosti vyžití, které náš kraj nabízí návštěvníkům.  

dezinfekce

První akcí byla společná prezentace Karlovarského kraje a Letiště Karlovy Vary na velvyslanectví ČR v Moskvě, jejímž cílem bylo mimo jiné jednání o možném zavedení nových leteckých linek do Karlových Varů. Této akce se účastnili nejen zástupci destinační agentury, letiště Karlovy Vary nebo společnosti ČSA, ale také hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová, která nad celou akcí převzala záštitu. Prezentaci si přišlo poslechnout cca 130 účastníků z řad cestovních kanceláří, touroperátorů a také novinářů. Na ní pak volně navazoval workshop skupiny zemí Visegrádské čtyřky, který byl věnován medicínskému turismu. Zde se prezentovala lázeňská města a hotely z Maďarska, Polska, Slovenska a ČR, a Karlovarský kraj zde zastupovala nejen destinační agentura, ale také několik soukromých subjektů. Na workshop dorazilo kolem 50 specialistů, kteří měli možnost se osobně setkat se zástupci jednotlivých subjektů a vyslechnout si konkrétní aktuální nabídky.

O tom, že o větším využívání karlovarského letiště jednala hejtmanka Jana Vildumetzová v Moskvě jsme vás informovali zde.

Druhou zastávkou byl veletrh cestovního ruchu Expotravel v Jekatěrinburgu, který se konal ve dnech 6.-7.10.2017. Tamní cestovní kanceláře jevily enormní zájem o Karlovarský kraj, především pak o informace týkající se lázeňství, ale také volnočasové aktivity. Mezi subjekty, které využily prospektový servis nabízený destinační agenturou, byly například hotely Imperial, Prezident, Bristol nebo Léčebné lázně Jáchymov, ale také klášter v Teplé, hrad Loket, Statek Bernard nebo hrad Vildštejn. Nabídka a přehled poskytnutých informací měl tedy poměrně široký rozsah.

Třetí a poslední letošní ruskou zastávkou byl veletrh cestovního ruchu INWETEX v Petrohradu, který se konal ve dnech 12.-14.10.2017, a nutno dodat, že expozice České republiky, kde se prostřednictvím destinační agentury Živý kraj prezentoval i náš region, byla jednou z nejnavštěvovanějších. Zástupci cestovních kanceláří projevovali největší zájem o katalogy jednotlivých hotelů a novinky a informace z regionu. Prospektového servisu využili mimo jiné hotely Cristal Palace, Thermal, Olympic Palace, Bohemia Lázně, Čajkovskij Palace a samozřejmě také další subjekty z oblasti volnočasových aktivit.



Zdroj: Živý kraj


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy