Karlovarský kraj se prezentoval na jarním veletrhu Freizeit Messe v Norimberku

Jubilejního 50. ročníku jarního veletrhu Freizeit Messe, který se konal od 28. 2. do 4 . 3. 2018 v Norimberku, se v hale č. 9 s vlastním stánkem účastnila také regionální destinační agentura Živý kraj.

dezinfekce

Ve spolupráci s TIC Cheb byla představena nabídka sportovních a volnočasových aktivit, lázeňských pobytů, kulturních akcí a tipů na výlety za historickými a přírodními památkami napříč celým Karlovarským krajem. Hosté měli také možnost ochutnat produkty likérky Jan Becher, která byla na stánku zastoupena, a zároveň získat pozvánku do Muzea Jan Becher v Karlových Varech. Největší zájem návštěvníků stánku byl o brožuru Obrazový průvodce s mapou Karlovarského kraje, cyklomapy a materiály lázeňského trojúhelníku včetně nabídek léčebných a wellness pobytů jednotlivých hotelů a lázeňských zařízení.

Tématem letošního veletrhu byl turismus, dovolená, volný čas, zahrada a outdoorové aktivity. Expozice v halách navštívilo za 5 dnů přes 103 200 návštěvníků. Příští ročník tohoto veletrhu se koná od 27. 2. do 3. 3. 2019 a prezentace Karlovarského kraje rozhodně nebude chybět. 


Zdroj: Živý kraj

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy