Karlovarský kraj na veletrhu For Bikes

V termínu od 6. až 8. 4. 2018 se uskutečnil v pražských Letňanech 9. ročník cyklistického veletrhu For Bikes. Mezi expozicemi vystavovatelů, kteří nabízeli hlavně elektrokola, výbavu na ně nebo cyklistické oblečení včetně různých doplňků se neztratily ani turistické centrály a prezentace krajů, často zastoupené destinačními agenturami.

dezinfekce

Na stánku Karlovarského kraje byl tradičně značný zájem o mapy cyklostezek a cyklotras téměř ze všech lokalit kraje, tipy na výlety a doporučení k návštěvám turistických cílů. Nabídka kraje byla opravdu pestrá. Mapy a turistické cíle lokalit Ašska, Chebska, Mariánskolázeňska, Sokolovska, Krušných hor, Karlovarska, Žluticka, oblasti Slavkovského lesa šly, jak se říká na dračku a doplnili je informace o certifikovaných zařízeních Cyklisté vítáni nabízejících doplňkové služby při návštěvě kraje, informace o půjčovnách kol na ČD či o možnostech přepravy cyklistů v kraji prostřednictvím cyklobusů nebo ve vlacích a v neposlední řadě i o Trail parku Klínovec.

Opravdu široká a ucelená nabídka produktů a služeb v oblasti cykloturistiky je důvodem, že se návštěvníci z celé ČR často a opakovaně do Karlovarského kraje velmi rádi vrací.


Zdroj: Živý kraj

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy