Karlovarsko: Opakovaně kradl

Policisté z Obvodního oddělení v Karlových Varech sdělili podezření ze spáchání přečinu krádež vloupáním 35letému muži z Karlovarska. Ten se takového jednání dopustil nejméně ve čtyřech případech od konce listopadu až do 13. prosince.

dezinfekce

V prvním případě měl na konci listopadu za užití násilí odcizit z automatu na ruční mytí na čerpací stanici v Karlových Varech drobné mince v hodnotě kolem jednoho tisíce korun.

V polovině prosince měl u provozovny baru ve stejném městě odstranit zámek od klece na uskladnění sudů a 7 kusů jich odcizit. Celkem způsobil škodu přesahující 7 tisíc korun.

Pro další drobné mince si došel na veřejné toalety, kde vypáčil mincovník a odnesl si tak kolem 600 korun.

V posledním případě vnikl po vypáčení do kiosku se suvenýry, odkud odcizil finanční hotovost kolem tisíc korun a více jak 100 euro, různé cukrovinky a také klíče od vedlejšího kiosku. Z toho pak odcizil finanční hotovost kolem 10 tisíc korun a tablet.

Celkem tak svým jednáním způsobil škodu necelých 43 tisíc korun. Uvedeného jednání se dopustil i přesto, že byl za takový trestný čin v posledních třech letech odsouzen a potrestán Okresním soudem v Karlových Varech.

V případě prokázání viny mu tak hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

nprap. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy