Karlovarsko: Okradl svou ženu i její 81letou matku

Policisté z Obvodního oddělení Karlovy Vary – město sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže a nebezpečného pronásledování místnímu třiačtyřicetiletému muži.

dezinfekce

Podezřelý měl od druhé poloviny roku 2019 do září roku letošního na internetových bazarech prodávat různé zboží, jako například elektroniku, pneumatiky, pracovní nářadí či třeba vybavení na lyžování. Tyto věci měl odcizit své třiačtyřicetileté ženě, u které bydlel, a také její jednaosmdesátileté matce. Tímto svým jednáním měl ženám způsobit škodu přibližně 25 tisíc korun.

Od září letošního roku měl navíc třiačtyřicetiletou ženu pronásledovat. Neustále se jí měl snažit kontaktovat prostřednictvím SMS zpráv či telefonických hovorů. Volat jí měl také do zaměstnání. Na ženu měl několikrát čekat u jejího bydliště v době, kdy věděl, že půjde nebo přijde ze zaměstnání. Ve večerních hodinách měl zvonit na zvonek a dožadovat se toho, aby si s ním promluvila. Také měl navádět jinou osobu k poškození čelního skla u osobního automobilu, které žena vlastní. Vzhledem k tomu, že žena měla strach o svůj život a zdraví, tak se rozhodla jednání třiačtyřicetiletého muže oznámit na policii.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na jeden rok.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy