Karlovarsko: Nezvaný bývalý přítel

Osmadvacetiletý muž měl koncem srpna tohoto roku v pozdních odpoledních hodinách navštívit svou bývalou přítelkyni v jedné menší obci na Karlovarsku. O jeho návštěvě však žena nevěděla. Do rodinného domu měl za ní přijít odemčenými dveřmi a po hádce vzít kuchyňský nůž a hledat jiného muže.

dezinfekce

Při tomto měl vyhrožovat ublížením ostatním přítomným obyvatelům domu a po neúspěšném hledání nůž odložit zpět v kuchyni. I přes opakované výzvy měl však v místě setrvat až do chvíle, než se vrátil domů příbuzný pětadvacetileté ženy. Ještě v tentýž den se měl však vrátit zpět, několika kopy rozbít skleněnou výplň vchodových dveří a do domu opět vniknout. Ve svých výhrůžkách měl pokračovat a navíc kopem do obličeje napadnout čtyřiatřicetiletého příbuzného bývalé partnerky. V dalším napadání mu zabránili obyvatelé domu, kteří na místo zavolali policejní hlídku. Ta muže zadržela a eskortovala jej na policejní služebnu k provedení dalších úkonů.

Policisté z Obvodního oddělení Ostrov mu sdělili podezření ze spáchání přečinů nebezpečné vyhrožování a porušování domovní svobody.

V případě prokázání viny hrozí podezřelému muži trest odnětí svobody až na tři roky.

nprap. Eva Valtová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy