Karlovarsko: Napadl taxikáře

O tom, že každé povolání si s sebou nese určitá rizika, dokazuje nedávný případ řidiče taxi služby. Původně jeho noční služba začátkem srpna tohoto roku se zdála klidná. To, že skončí jeho napadením, si určitě nemyslel. V brzkých ranních hodinách vezl dalšího zákazníka. Vše probíhalo hladce, dokud čtyřiatřicetiletý muž nezačal taxikáře verbálně urážet.

dezinfekce

Ten ho vyzval, aby z vozidla vystoupil. Muž tak neučinil a vzápětí měl třiačtyřicetiletého řidiče fyzicky napadnout, a to opakovanými údery do oblasti hlavy. Výtržník měl poté vystoupit a několikrát do vozidla kopnout a z místa odejít. Svým jednáním měl způsobit škodu, která je předběžně odhadnuta na částku kolem 10 tisíc korun. Poškozený muž utrpěl zranění, které si nevyžádalo omezení v běžném způsobu života.

Za výše uvedené jednání čtyřiatřicetiletého muže ze Sokolovska kriminalisté z druhého oddělení obecné kriminality v Karlových Varech obvinili ze spáchání přečinů výtržnictví, poškození cizí věci a ublížení na zdraví ve stádiu pokusu.

Výše uvedeného jednání se obviněný dopustil i přesto, že byl za stejný trestný čin v minulosti odsouzen nebo potrestán Okresním soudem v Karlových Varech. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na 3 roky.

prap. Eva Valtová
por. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy