Karlovarsko: Kradl v potravinové bance

Policisté z Obvodního oddělení Sokolov – město sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže a poškození cizí věci místnímu jednatřicetiletému muži. Ten měl v první polovině září letošního roku ve třech případech vniknout do jedné z potravinových bank v Karlovarském kraji.

dezinfekce

Po poškození plastového okna měl vstoupit do objektu, následně si ve skladu vzít plastové pytle a do těch vždy uložit téměř vše, co mu přišlo pod ruku. Měl vzít několik desítek kusů žvýkaček, oplatky, sušenky, čokolády, energetické nápoje, ale také různé drogistické zboží jako například zubní pastu, zubní kartáčky, deodoranty či šampóny. Kromě toho měl odcizit také finanční prostředky z příruční kasičky. Měl se také pokusit odcizit vysokotlaký vodní čistič, který si připravil k poškozenému oknu, ovšem ten nakonec na místě zanechal.

Kromě toho měl ještě ve stejném období dvakrát vniknout do rekonstruovaného bytového domu v Sokolově. Objekt měl prohledat a nakonec z něj odcizit na čtyři desítky metrů již instalovaných měděných topenářských trubek a několik dalších drobností.

Tímto svým jednáním měl způsobit celkovou škodu přibližně 65 tisíc korun.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť se krádeže dopustil opakovaně.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy