Karlovarsko: Dvě nehody nákladních souprav. Škoda přes 700 tisíc

K první dopravní nehodě došlo v pátek dne 23. listopadu 2018 krátce před 21:00 hodinou, kdy 32letý cizinec řídil nákladní soupravu po silnici od Karlových Varů na Počerny.

dezinfekce

Před obcí Počerny zřejmě nepřizpůsobil rychlost v zatáčce na mokrém povrchu vozovky, přičemž uvedl vozidlo do smyku. Poté přejel přes protisměrný jízdní pruh vlevo a pravým bokem tahače najel na silniční svodidlo. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 265 tisíc korun. Policisté s řidičem provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla negativně. Věc je nadále v šetření policistů. O této nehodě jsme vás krátce informovali zde.

Druhá nehoda - v sobotu dne 24. listopadu 2018 řídil kolem 5:00 hodin 57letý řidič nákladní soupravu převážející nebezpečné látky po silnici I/13 ve směru od Ostrova na Chomutov. Před odbočkou na Horní hrad při průjezdu mírné pravotočivé zatáčky se plně nevěnoval řízení, zřejmě usnul a vyjel vpravo mimo komunikaci, kde prorazil kovová silniční svodidla, která poškodil. Poté pokračoval v jízdě a zastavil se až na poli. S řidičem policisté provedli orientační dechovou zkoušku, která vyšla negativně. Naštěstí nedošlo k žádnému zranění ani k úniku nebezpečných látek. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 470 tisíc korun. O nehodě jsme vás krátce informovali zde.

nprap. Bc. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy