Karlovarsko: Dvě dopravní nehody na silnici I/6

1) Dopravní nehoda v Drahovicích - dne 2.11.2021 krátce po 15. hodině došlo na silnici I/6, konkrétně v městské části Drahovice, k dopravní nehodě. K té mělo dojít tak, že pětačtyřicetiletá řidička osobního automobilu značky Volkswagen, jedoucí ve směru na Prahu, se měla začít s vozidlem otáčet těsně před křižovatkou. Následně mělo dojít ke střetu s vozidlem značky Škoda, které jelo ve stejném směru jízdy.

dezinfekce

Po příjezdu policejní hlídky se obě řidičky podrobily orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem.

Škoda byla předběžně odhadnuta na částku 160 tisíc korun.

Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

2) Dopravní nehoda u Andělské Hory
Na stejné pozemní komunikaci, tedy I/6, došlo téhož dne o několik hodin později k další dopravní nehodě, tentokrát ovšem poblíž Andělské Hory. K té mělo dojít tak, že pětatřicetiletý cizinec jako řidič osobního automobilu značky Audi, jedoucí ve směru z Karlových Varů na Prahu, zřejmě nepřizpůsobil rychlost vozidla svým schopnostem a narazil do zadní části automobilu značky Volkswagen, které jelo za nákladním vozidlem převážející bagr.

Při této dopravní nehodě došlo k lehkému zranění pětatřicetiletého cizince, který byl převezen do nemocnice v Karlových Varech.

Oba řidiči se podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem.

Škoda byla předběžně odhadnuta na částku 180 tisíc korun.

Pozemní komunikace byla po dobu vyšetřování dopravní nehody zcela uzavřena. Policisté na místě po celou dobu řídili provoz a osobní vozidla odkláněli na objízdnou trasu.

Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy