Karlovarsko: Dopravní nehody na silnici I/6

Karlovarští dopravní policisté v pátek 20. srpna 2021 v dopoledních hodinách vyjížděli k dopravní nehodě, která se stala na silnici I/6 ve směru na Karlovy Vary. Na křižovatce u odbočky na Olšová Vrata třiadvacetiletý řidič vozidla Škoda neměl dát přednost právě projíždějícímu automobilu tovární značky Mercedes.

dezinfekce

Následně došlo ke střetu vozidel, který se naštěstí obešel bez zranění. Způsobená celková škoda při dopravní nehodě byla předběžně odhadnuta na téměř 430 tisíc korun.

Následující den na stejné silnici došlo ve večerních hodinách k další dopravní nehodě. Na úrovni střelnice sedmapadesátiletá řidička osobního vozidla Mini coopera zřejmě nepřizpůsobila rychlost stavu a profilu komunikace a na mokré vozovce dostala smyk. Poté přejela do protisměru a narazila do svodidel. Při nehodě nedošlo k žádnému zranění. Celková škoda byla odhadnuta na téměř 75 tisíc korun.

U všech řidičů vliv alkoholu policisté vyloučili provedenou orientační dechovou zkouškou a za spáchané přestupky jim uložili pokutu příkazem na místě.

nprap.. Eva Valtová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 23.08.2021 13:30




0 +
 

Hlavní zprávy